Een studentstage bij Advocatenkantoor Neijndorff

Een studentstage bij Advocatenkantoor Neijndorff

Het kantoor

Advocatenkantoor Neijndorff richt zich voornamelijk op het strafrecht. 

Op ons advocatenkantoor werk je als studentstagiair(e) samen met de advocaat aan concept processtukken (waaronder concept klaagschriften, verzoekschriften, pleitnotities en bezwaarschriften). Daarnaast analyseer jij dossiers en bereid je zaken voor (natuurlijk onderbouwd met jurisprudentie), waarna je mee mag naar de zitting zodat je kunt ervaren hoe de rechter de zaak, die jij hebt voorbereid, inhoudelijk behandelt. Ook voer je deels administratieve taken uit zoals dossiers aanmaken en archiveren (digitaliseren). Kortom: na twee dagen per week stage, gedurende een periode van zes maanden, weet jij vrijwel alle ins en outs van een advocatenpraktijk.

Gezocht profiel

Jij bent leergierig, accuraat, betrouwbaar, zelfstandig, nauwkeurig, flexibel en een doorzetter. Daarnaast toon je verantwoordelijkheid en voel jij je zeer betrokken bij de zaken die jij voorbereidt.

Wekt deze stagevacature jouw interesse, mail dan je motivatiebrief tezamen met cijferlijst en c.v. naar RN@advocatenkantoorneijndorff.nl